25 d’agost del 2013

Via Catalana a Granollers

                                                                                                 Granollers, assaig Via Catalana, 23 d'agost 2013

Granollers s'ha sumat als assajos de la Via Catalana de l'11 de setembre. Una cadena humana que expressa el desig d'un poble que vol construir un país sobirà més lliure i més just.

12 comentaris:

  1. M'emociono! Fins i tot hi ha un gos!

    ResponElimina
  2. Sí, des de nadons fins a gent molt gran. Es va donar inici a la Festa Major de Granollers que va començar oficialment dissabte.

    ResponElimina
  3. Felicitats per l'assaig; la imatge fa patxoca. Espero que el dia 11 les previsions es desbordin i tots plegats la fem ben grossa!

    Des de El Far, una abraçada...

    ResponElimina
    Respostes
    1. També ho espero, som nosaltres els protagonistes de la nostra història.
      Salut i força!

      Elimina
  4. Fa goig de veure com la gent s'esforça perquè l'enllassada surti ben reeixida...No sé que passa amb les samarretes grogues, que ja no se'n troben, espero que en facin més remeses, ja que l'acte serà molt més lluït, amb tants de sols...
    Bona nit Consol.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hi ha el desig d'expressar la pròpia voluntat i compartir-la per fer més força. Les semarretes costa que arribin però ho van fent a poc a poc.
      Bon dia, M. Roser.

      Elimina
  5. Ja ha començat el compte enrere. Queden pocs dies.
    Serà emocionant. I un ÈXIT. Segur.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Crec que ja és un èxit el camí que s'ha pres. Ara ens queda saber demostrar-ho al món.

      Elimina
  6. No sembla que sigui una actuació gaire difícil de dur a terme, però s'estan fent molts assajos, i suposo que aniran bé per detectar els problemes que puguin sorgir abans del dia gran.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens raó, no és tan difícil posar-se en renglera. Es fan arreu perquè hi hagi testimoni de la cadena a cada plaça i per recordar a la gent que cal que hi participin. Si es començan a veure els detalls, la via catalana és molt complexe. Si altres ho han fet, nosaltres també podrem.

      Elimina
  7. Si que es complicat això de fer una fila que calgui assajar xD

    ResponElimina
    Respostes
    1. He trobat gent amb poca mobilitat que ha esta molt contenta que es fes un assaig a la ciutat. De fet se li diu "assaig" perquè ningú es pensi que n'hi ha prou en sortir un dia a la plaça sinó que cal que tots ho fem a la Diada.

      Elimina