10 de març de 2013

La carbonera

                                                                                                       La carbonera, Cànoves.

Avui es fa l'encesa de la carbonera. Fa dies que hi treballen trastejant els troncs amunt i avall, apilant-los un damunt de l'altre de forma ordenada: els més gruixuts al fons, els més prims damunt. Cada pas del procés és important i s'ha de fer ben fet.

4 comentaris:

  1. No tenim costum -no ho hem fet mai- d'envair altres espais amb una intenció, diguem-ne, "publicitària". Disculpeu que ho fem amb ocasió del primer aniversari de 'microfragments'.

    Demanem la vostra col·laboració. Es tracta que elegiu el vostre 'microfragment' preferit. Ací teniu l'enllaç on hi podreu veure la llista de les 53 entrades, amb els corresponents links.

    Gràcies i disculpeu les molèsties.


    Vicent

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ara m'hi posso i felicitats per les vostres 53 entrades.

      Elimina
  2. Fer una carbonera ben feta, és tot un art, i s'ha d'anar amb molt de compte un cop feta, és una mica perillosa...
    Sembla que hagi passat mol de temps, però no...
    Bona nit.

    ResponElimina
    Respostes
    1. És cert, a Cànoves la fan cada dos anys s'han pogut anar passant aquest coneixement uns als altres. Té molt mèrit.

      Elimina