12 de febrer del 2015

Premis Pons's blog


August Garcia de Rapsòdia ha tingut la gentilesa de atorgar-me el premi Pons's blog a l'excel·lència. Li estic molt agraïda per haver pensat en mi i per les seves paraules d'elogi. Moltes gràcies, August. Us l'ensenyo, és molt bonic:




És un premi de celebració pels 9 anys de Pons's blog. Aquesta gesta bé val un premi. No cal dir que és un premi singular com ho és el seu creador. Premia l'excel·lència segons NQP (Nivell de Qualitat Pons) i qui el rep té l'honor d'atorgar dos premis Pons's blog. A més, cal que els dos premiats no es comentin entre ells, és a dir, que no es parlin (si es coneixen o no ja s'ho sabran ells)

Com que per mi el NQP és un misteri inescrutable, i ja tinc clar que no cal saber-ho tot, faré una tria de collita pròpia. Són molts els blocs mereixedors d'un premi, per descomptat amb més mèrit que el meu, així que els dos escollits segur que són excel·lents.

Tinc el gust de premiar a M. Roser Algué de Petiteses per ser tan entranyable, pels seus contes i poemes que et fan somriure i sentir-te bé i perquè en els seu bloc t'hi sents com a casa. Fa temps que gaudeixo de la seva companyia i ha estat una paraula amiga que em transmet optimisme i em conforta.




També tinc el goig de premiar a Lolita Lagarto de zero-zer-o-zer-o-no-ser, una autora i un bloc que he descobert fa poc i que n'he quedat captivada. Té la signatura d'una artista amb molta sensibilitat i una personalitat pròpia que manifesta en una gran varietat de formats: escrits, dibuixos, fotografia, filmacions... Crec que encara trigaré temps a descobrir tots els seus encants.



I que els premis Pons's Blog tinguin una llarga vida.

23 comentaris:

  1. Enhorabona Consol!!!!

    Ja veig que sí que es van escampant els premis pons...
    Enhorabona als dos blogs premiats i a les dues blocaires que hi ha al darrere d'ells.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Carme. Sí, està bé que els premis flueixin. Posats a fer, resulta que la condició de que els premis escollits no es comentin entre ells, fa que t'ho hagis de pensar una mica. M'agrada això d'encadenar premis i premiats.

      Elimina
  2. Si el premi es bonic es gràcies en McAbeu que el va arreglar bastant

    Com a mínim els Premis Pons haurien d'aguantar fins que Pons's Blog compleixi 90 anys ^^

    PD: Amb lo bonics que son els enllaços i lo escassos que van en segons quin blogs! ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Les feines d'un bon equip sempre milloren el producte. Us ha quedat molt "internacional". Tal com estan dissenyats els premis tenen un futur indefinit.
      Sí, Pons, ho sé, no he posat enllaços, tal com jo mateixa hagués volgut. Em passa que se m'ha oblidat la lliçó "posar enllaços" i, ves per on, ara no em surten. Miraré de fer memòria. No m'ho tinguis en compta.

      Elimina
  3. Gràcies a tu, Consol, per delectar-nos amb aquestes fotografies tan ben fetes…
    Enhorabona a les dues premiades!! A la M Roser la conec molt més que a la Lolita Lagarto. És un dels deures pendents de la trobada d'aquest gener passat que, no sé perquè (sí que ho sé, sí) s'està allargant aquest febrer i tot. Aniré a fer-li una visita al zero-zer…
    Pons, deus estar content! Al final tindràs un munt de blogs que et faran propaganda… (ara començo a entendre el perquè d'aquests premis).

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt amable, August. En Pons 007 sembla un xicot molt espabilat i en sap molt de matemàtiques.
      Em passa com tu, participant a Roda el món he pogut conèixer nous blocs. La M. Roser de Petiteses es fa estimar de seguida i és molt coneguda. La Lolita Lagorta m'ha sorprès pel seu estil tan personal. Molt recomanables les dues (també en Pons's blog)

      Elimina
    2. En especial conec l'abast d’una funció exponencial encara que sigui només elevada a 2, malgrat els possibles trencaments de cadena que hi pugui haver.
      Algú ha dit estafa piramidal? xD

      Elimina
    3. Pons 007, està escrit:
      " Déu els beneí (home i dona) i els digué: "Sigueu fecunds i multipliqueu-vos, pobleu la terra i domineu-la (...)" Gènesi 1:28.

      Elimina
  4. Bona tria, nina!!
    Felicitats a las premiades i a tu!!

    Aferradetes!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I felicitats al Pons, no? No crec que s'haguessin creat uns Premis Pons's Blog per generació espontània sense mi :P

      Elimina
    2. Gràcies, sa lluna. Hi ha molta diversitat en els blocs i cadascun té un punt molt lloable.
      Aferradetes.

      Elimina
  5. Ostres, Consol, m'he quedat a quadres...Moltes gràcies no saps pas la Il·lusió que m'ha fet, no sé sí en sóc mereixedora de què em toqui un "Nobel" dels blogs, però m'acabes d'alegrar el vespre, m'agrada que m'estimin! No conec l'altre blog premiat tot i que hem coincidit en algun comentari , el visitaré. Ara a pensar...
    Petonets Consol.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tu ets mereixedora d'aquest i de molts premis més. He mirat la teva llista de blocs que segueixes i en són tants que m'ha estat difícil escollir-ne un altre. Així i tot crec que Lolita Lagarto fa unes propostes excel·lents.
      Una abraçada, M. Roser.

      Elimina
  6. Benvolguda Consol:

    Només volia saludar-te des d'ací, com a copremiada teua que sóc, gràcies a la gentilesa i a l'amabilitat de l'amic August. I amb això, superar aquell impediment que ens condemnava a no poder-nos comunicar ni parlar de bloc a bloc (d'Hora blava a Passa la vida, i viceversa), per poder entrar a formar part del palmarès d'aquests, per a mi, misteriosos i engrescadors premis Pons's blog. Ara ja he trencat el malefici. No coneixia el teu Hora blava (i per tant, difícilment t'hi podia dir res...!) però el que hi he vist m'agrada molt, i m'hi deixaré caure sempre que puga.

    Una abraçada, i molta sort en tots els projectes que t'importen.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Els misteriosos plans dels premis Pons’s es van desentrellant quan passen fets com aquest. Un cop premiats l’impediment de la no-coneixença entre blogs no solament es pot trencar sinó que s’hauria de trencar. Ben fet Maria Josep ;)

      Elimina
    2. Estic encantada que ens hagin premiat a les dues i així donar-nos l'oportunitat de conèixer-nos. He tingut poc temps per poder visitar el teu bloc amb calma. Una primera ullada m'ha fet veure que escrius molt bé i que dius coses viscudes i llargament reflexionades. També he pogut apreciar que et fan comentaris persones que reconec pels seus blocs. Aquesta és la màgia de la xarxa de blocs, sempre et queda algú per descobrir.
      Una abraçada, estarem en contacte, Maria Josep.

      Elimina
  7. Molta sort i continuïtat en la qualitat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. La qualitat és excel·lent com indiquen els premis.

      Elimina
  8. Consol, t'agraeixo de cor aquest gest teu, moltes, moltíssimes gràcies!!
    arran de la trobada 2015, vaig visitar el teu blog i t'he de dir que vaig trobar que sintonitzava molt amb els teus textos i amb la teva manera de fer.., hi ha maneres d'escriure que fan establir connexions.., per tant l'enhorabona per l'excel.lència dels blocs és mútua, felicitats!
    passaré per aquí sovint!

    No sé si en Pons ho entendrà, ai quina por.. ja temo les represàlies..!:), espero que tu sí m'entenguis, no seguiré la cadena de premis perquè va haver un temps en què ho vaig deixar de fer i des de llavors no he volgut fer cap excepció.., el perquè ho vaig fer és perquè va coincidir un temps en què n'hi havia molts, però molts! i acabava sent una mica endogàmic..,tot i així reconec que en Pons ja ho ha fet d'una manera que intenta encabir-hi blocs nous o d'esferes diferents

    Bé, espero que quedi ben clara l'alegria que m'has donat i l'agraiment que em fa sentir!
    una abraçada,

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a tu, Lolita. El teu bloc ha estat un descobriment i tinc el desig de passejar-m'hi sovint, és un pou de sorpreses. La teva entrada a Roda el món ja em va cridar l'atenció.
      També trobo molt bé la teva decisió de no continuar els premis (Pons ja ho entendrà), cal que cadascú faci el que li dicta el cor.
      Encantada de saludar-te. Una abraçada.

      Elimina
    2. Doncs resulta que no, el Pons no ho ha entès. Es més, en Pons està decebut. La gent vol un Pons content en comptes d'un Pons decebut.
      PD: Llegeix el comentari del Sergi que reflexa l'autèntic esperit dels premis.

      Elimina

  9. Felicitats Consol. El teu blog és un dels que a parer meu s'ho mereix! Sempre, el teu seguidor.

    Abraçades, des de El Far.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Jordi. N'hi ha d'altres que es mereixen més premis. Aquests tenen la gràcia que tu n'atorgues dos més i així en dónes a conèixer de nous a altra gent.
      Abraçades, des de terra endins.

      Elimina