4 de maig de 2019

Estimat bloc

Racó de Granollers

Estimat bloc sé que fa dies et tinc abandonat però avui caminant per un carrer he vist una imatge que m'ha fet pensar en tu. No portava la màquina de retratar i l'he fet amb el mòbil. Sé que no és el mateix, les imatges han de mantenir una qualitat digne en tot moment. Espero que no m'ho tinguis en compta, l'ocasió s'ho mereixia. Res més, fins a la propera. 

14 comentaris:

 1. Un racó ben curiós al bell mig de la ciutat...La foto t'ha sortit molt bé segur que el blog età ben content que li hagis posat!!!
  Bon cap de setmana, Consol.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gràcies, M. Roser, és una alegria trobar-se a vells amics al bloc.

   Elimina
 2. Estic segura que el blog no t'ho tindrá en compte, essent, com és una imatge tan bonica i poètica.
  Nosaltres estem contents de veure-la. Inspiradora, la vida tossudament troba raconets on créixer i fer-se sentir. Embelleix la despintada fusta.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Ben cert, només cal una mica de temps i la vida sorgeix entre les pedres.

   Elimina
 3. Ha quedat tan bé que no me n'hauria adonat que està feta amb mòbil.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Els mòbils tendeixen a acaparar-ho tot: el telèfon fixe, l'ordinador, el correu, la màquina de fotografiar, els mapes... i jo encara m'hi resisteixo una mica. Tenen una gran avantatge: són lleugers de portar.

   Elimina
 4. Si encara hi ha coses que et fan pensar en el teu blog, no està tot perdut.

  ResponElimina
  Respostes
  1. No, de fet trobo que en els blocs es tenen "converses" més interessants que en altres xarxes socials. Em passa que ara he de compartir el temps que hi dedicava amb altres tasques però encara el tinc present.

   Elimina
 5. Doncs penso que li has fet un bon regal al bloc i als visitants que per aquí passem !. És una bonica fotografia , ben trobada !

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gràcies, Artur. Això m'anima a fer-ne més.

   Elimina
 6. Sí que s'ho mereixia, el blog t'ho agrairà perquè els blogs veuen fotos de tota mena, les que jo faig, per exemple, sempre estan fetes amb el mòbil, així és que no et preocupes, el blog content i nosaltres també.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Sí, has de collir sempre allò que trobes, encara que sigui amb un mòbil. Gràcies, Novesflors.

   Elimina
 7. Les males herbes, creixent com les pintades. Jo amb el mòbil, més que fotos, escric versos dels poemes que se m'acudeixen, a les notes d'aquest mòbil, quan no tinc cap Moleskine a l'abast.

  ResponElimina
  Respostes
  1. No se m'hauria acudit escriure notes amb el mòbil. Gràcies per la idea, Helena.

   Elimina