13 de gener del 2017

Maó sobre maó

Escultura de Tàpies a l'exposició D'obra del Museu del Disseny a Barcelona

Us recomano l'excel·lent exposició D'obra del Museu del Disseny que estarà oberta fins a finals de mes. En ella podem veure algunes escultures de Tàpies, Picasso, Subirachs i Miró entre d'altres artistes. Però sobretot és un repàs històric i sobre l'actualitat en l'ús de la ceràmica en la construcció d'edificis. 

10 comentaris:

  1. Tàpies, Picasso, Subirachs i Miró... quin pòquer d'asos!!
    Gràcies Consol per la recomanació.

    ResponElimina
    Respostes
    1. He de dir que de cadascun d'aquests artistes hi ha una o dues peces. M'ha semblat una exposició molt ben feta i ben plantejada.

      Elimina
  2. He visitat aquet museu però reconec que el disseny no es un tema que em faci massa gràcia. El pis dels invents em va mig agradar, però res més. No m’hi veuràs visitant l’exposició temporal.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Entenc que el disseny és la forma i la imatge de totes les coses i, sense ser-ne una experta, per mi té un gran interès. Aquesta exposició parla de la construcció i de l'habitatge amb el maó i els seus derivats com a centre d'interès. Està molt bé però no és obligatori per a ningú.

      Elimina
  3. Ostres, a primera vista em pensava que eren nínxols...Una mica macabre jo; de totes maneres d'aquests artistes, només m'agrada l'època rosa i la blava de Picasso i els colors de l'obra de Miró...
    Bon vespre, Consol.

    ResponElimina
    Respostes
    1. En art cadascú té les seves preferències. A mi m'agrada molt Tàpies, de seguida descobreixo si és o no una obra seva malgrat siguin coses molt diferents.
      Bon cap de setmana, M. Roser.

      Elimina
  4. Gràcies per la recomanació! A veure si espavilem i hi anem!!!

    Bona nit, Consol!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si hi vas, ja em diràs què et sembla.
      Bon cap de setmana, Carme.

      Elimina
  5. procuraré anar-hi gràcies!!

    ResponElimina